7 Nisan 2009 Salı

Pazar Gezisi

Bu pazar günü İstanbul harikaydı ,nefis bir güneş vardı ,pırıl pırıl bir hava,bol oksijen. Hafif hafif efes poyraz zaman zaman soğunu hissettirse de,arada soğunun bedeninizi ısırdığını duyumsanız da bu ancak gölgede mümkün oluyordu.Güneşte ise herşey mükemmeldi.
Sabah erkenden çıkmayı planlasak da dışarı,ancak 11 gibi kızları kaptığımız gibi kendimizi ancak dışarı atabildik.Doğruca İstanbul belediyesine ait bir işletme olan İstanbul Ağaç A.Ş nin yolunu tuttuk.Alibeyköyün de olan bu yer,bütün istanbul'un peyzaj düzenleme için gereksinimi olan bütün yeşil bitkilerini karşılamaya çalışıyor.Beklediğimden de güzel bir yer olduğunu görmek keyif verdi doğrusu.Oldukça zengin bir ağaç kolleksiyonu,çeşit çeşit bitkiler ve tabiki lale,sümbül ve nergisler...
Oldukça hoş 1 kaç saat geçirdik orada. Çocuklarınız ile giderseniz sıkılmamaları için küçük bir oyun parkının da olduğu yer hem istediğiniz bitkilerinizi bulabileceğiniz bir yer hem de güzel bir vakit geçirebileceğiniz bir yer konumunda.Ancak şunu eklemem lazım,bitki çeşitliliği açısından çok geniş bir yelpazeye sahip değil.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder